Fudbal

Direktno.rs

23. 05. 2022. 17:08 0

Sramotan oproštaj zvezde od velikana (VIDEO)

Neki od evropskih velikana su iza sebe imali razočaravajuću sezonu. Iako je među najbogatijima na svetu, za Mančester junajted se s punim pravom može reći da je posrnuli velikan, pošto su "crveni đavoli" još jednu sezonu završili bez trofeja.

Da situacija buda gora, kultni klub nije izborio ni plasman u Ligu šampiona, pa će na leto stići velike promene koje su već počele imenovanjem Erika ten Haga za novog trenera.

Kako stvari stoje, u novoj sezoni u ekipi neće biti Edinsona Kavanija, koji se na sramotan način oprostio od kluba u kom je za poslednje dve sezone zaradio 20-ak miliona evra.

Naime, legendarni Urgvajac je snimljen kako navijačima Junajteda pokazuje srednji prst pre ulaska u autobus nakon poraza od Kristal Palasa.

Navijači su dobacivali igračima, a Kavani se nije suzdržao, pa je sramotno reagovao pokazujući srednji prst.

Ovom 35-godišnjaku ugovor ističe na kraju sezone. Spominje se njegov dolazak u Španiju, dok bi ga rado u svojim redovima videli i u Boki juniors.

Kavani je totalno nestao sa scene od dolaska Kristijana Ronalda, koji mu je prvo uzeo broj na dresu, a zatim i potpuno izbacio iz ekipe.

Urugvajski napadač je sezonu završio sa svega 20 nastupa uz dva skromna gola. Cilj će mu biti da ostane u Evropi kako bi dobio poziv za Svetsko prvenstvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati