Fudbal

M. Z.

23. 05. 2022. 09:00 3

"Nisu imali trenera": Pep udario na Džerarda

Fudbaleri Mančester sitija su u ludom finišu uspeli da preokrenu protiv Aston Vile od 0:2 do 3:2 za svega pet minuta i tako su došli do četvrte titule u poslednjih pet godina. Trener "građana" Pep Gvardiola je likovao, a udario je i na stratega Vile Stivena Džerarda.

Stivi Dži, inače legenda Liverpula, po svaku cenu je hteo da otkine bod Sitiju i tako pomogne bivšem klubu, ali nije uspeo.

Nakon utakmice Pep Guardiola ga je i javno prozvao.

- Žao mi je zbog navijača Aston Ville danas. Nisu imali trenera, ali sa strane je bio trener kome je više stalo do Liverpula nego do svoje ekipe - rekao je Gvardiola posle meča, pa dodao:

- Mi smo legende. Kad osvojiš titulu u ovoj zemlji, četiri puta u pet godina, to je zato što su ti igrači posebni, pamtiće nas. Pobeda pred našim navijačima je sjajna.

Stiven Džerard, bivši igrač Liverpula i sadašnji trener Aston Ville, pre utakmice je izjavio da želi da dobije utakmicu protiv Sitija za navijače svoje ekipe, ali ako bi eventualni uspeh pomogao Liverpulu u borbi za šampionski naslov, bilo bi savršeno.

- Igraćemo i daćemo sve od sebe na terenu. Moramo da pokušamo da osvojimo bodove za Aston Vilu i naše navijače. Ako to pomogne Liverpulu, to je fantastično, ali moj prioritet je da osvojim bodove za Aston Viliu - rekao je Džerard pre meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati