Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

12. 05. 2022. 11:34 0

Kjelinijevo zbogom Juventusu i poruka igračima

To je to - Đorđo Kjelini je rešio da završi sa svojom igračkom karijerom u Juventusu! Legendarni defanzivac i kapiten "stare dame" već 17 godina nastupa za ovaj tim i sada je vreme za rastanak. Posle izgubljenog finala kupa Italije on je pred kamerama javno objavio da mu je ovo jedan od poslednjih mečeva u crno-belom dresu. Oprostiće se u Torinu na završetku sezone Serije A u duelu sa Laciom.

- U ponedeljak ću se oproistiti od mog stadiona protiv Lacio, a onda ću videti da li ću igrati u Firenci - rekao je Kjelini aludirajući na gostovanje Juventusa Fiorentini u poslednjem kolu.

On je istakao da se nada da je na mlađe igrače u timu preneo bar deo onoga što je znao i u šta je verovao. Sada je na njima da predvode ovaj klub.

- Od sada je sve na momcima, nadam se da će nastaviti da baštine vrednosti koje sam im preneo. Osećam se kao da sam im stariji brat i nadam se da su sve što sam im pričao razumeli. Mislim da sam uradio sve što sam mogao i došlo je vreme da odem jer sam srećan svime što sam ovde postigao - dodao je iskusni defanzivac.

Sa 37 godina on je spreman da okači kopačke o klin i za sada je njegova odluka da se posveti trenerskom poslu.

- Napustiću Juventus ali ću ostati njegov najveći navijač jer jednom kad obučeš crno-beli dres više nema skidanja. Videću šta ču da uradim. Voleo bih da ostanem ovde i polako krenem na put da postanem trener, ali imam mnogo da učim - otkrio je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati