Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

19. 04. 2022. 06:44 0

Bomba sa Ostrva: Siti i Haland se dogovorili

Niko sa saigurnošću ne može da tvrdi hoće li Kilijan Mbape ostati u PSŽ ili preći u Real. Zato svi znaju da Erling Haland napušta Dortmund. Englezi, izgleda, znaju i gde će. Ako je verovati informacijama sa Ostrva, napadač Borusije će od naredne sezone igrati za Mančester siti!

Vest je plasirao Dejli mejl, uveravajući da je pola posla završeno tako što je aktuleni prvak Premijer lige dogovorio uslove saradnje sa norveškim centarforom. Prema tima saznanjima, utačan je potpis ugovora do leta 2027. koji će biti jedan od najuosnijih u modernoj istoriji fudbala.

Saznanje ovog izvora kazju da je Siti sa 21-godišnjim napadačem dogovorio platu od 500.000 funti sedmično. Na godišnjem nivou, kad se konvertuje u nama poznatiju valutu, to je 31.370.000 evra po današnjem kursu. Svake sezone. Na obračnu od pet godina, koliko bi trebalo da traje saradnja, Haland bi inkasirao 155.850.000 evra!

Ujedno bi daleko nadmašio sadašnjeg najplaćenijeg igrtača Sitija, Kevina de Brujnea, s obzirom da Belgijanac zarađuje 24.720.000 evra po takmičarskom ciklusu. Čak bi Haland stao uz rame Kristijanu Ronaldu i postao drugi na listi zarada u celoj Premijer ligi, jer Mančester junajted na račun Portugalca prosleđuje 31.560.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati