Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

01. 04. 2022. 11:58 2

Piksi istakao koji mu je cilj za Svetsko prvenstvo

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije pred žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru, koji će se održati danas u Dohi od 18 časova.

Zanimljivu izjavu pre žreba dao je selektor Hrvatske, vicešampiona sveta, Zlatko Dalić, koji ne želi Srbiju u istoj grupi u Kataru.

- Prihvatam tu informaciju kao normalnu, ništa spektakularno. Poznati su odnosi na našim prostorima. Mislim da iz tog razloga. Zbog kvaliteta? Hvala mu na komplimentu. Na nama je da se dokazujemo i da to što on misli da ne greši - rekao je naš selektor.

Dragan Stojković je govorio o najaktuelnijoj temi, žrebu za Svetsko prvenstvo i ciljevima Srbije u Kataru.

- Potpuno mi je svejedno. Moraćemo sa nekim da igramo. Nemoguće je da učestvuješ u nameštanjima, malverzacijama, pa da sebi praviš kako bi voleo. Kako bude – biće. Pokazali smo da možemo i da igramo na način na koji treba. Rezultat će doći ili ne, ja to ne znam. Kada bih znao, bavio bih se kladionicama.

- Da bi nešto napravio, moraš prvi korak da napraviš, da prođeš grupu. Ko god da bude u grupi, cilj će ostati da se kvalifikujemo, nema tu alibija. Biće jakih ekipa definitivno. Cilj je da odemo u osminu finala. Zato smo ovde. Mundijal je nešto što te tera da daš i što misliš da ne možeš - zaključio je Piksi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati