Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

12. 03. 2022. 18:22 2

Šta se to dešava sa Bajernom?

Posle kiksa na domaćem terenu protiv Bajera u prošlom kolu i osvojenog boda, Bajern iz Minhena nije slavio ni u Hofenhajmu u okviru Bundeslige. Meč je okončan rezultatom 1:1.

Da će pružiti žestok otpor Hofenhajm je pokazao u 32. minutu. Baumgartner je pogodio posle dodavanja Bauma za vođstvo 1:0.

Bajern je uspeo da uzvrati u samom finišu prvog dela. Levandovski je u trećem minutu nadokande sjajno skočio u šesnaeastrcu na centaršut Kimiha za 1:1. Niko nije očekivao da će to biti konačan rezultat.Usledila je totalna ofanziva Bajerna u nastavku, ali Gnabri, Sane, Musijala i Čupo Moting nisu uspeli da nađu put do mreže. Najbolju šansu za Hofenhajm propustio je Kramarić kome je Nojer uspeo da zaustavi udarac u situaciji jedan na jedan.

Frajburg je posle velike borbe savladao Volfsbrug 3:2 i nastavio borbu za Ligu šampiona. Vodili su domaći na poluvremenu 2:0 preko raspoloženog Grifa, koji je pogodio u 7. i 44. minutu. Kruse u 52. i Arnold u 84. su doneli izjednačenje Volfsburgu, ali je Šloterbek u 87. minutu doneo tri boda domaćima.

Union Berlin i Štutgart su podelili bodove. Avondži je doneo prednost domaćima iz penala u 41. minutu, a konačan skor postavio Kalajdžić u prvom minutu nadoknade meča.

Bajern je i dalje na čelu tabele sa 60 bodova, 10 više od Borusije iz Dortmunda, koja ima i meč manje. Frajburg je četvrti sa 44 poena, koliko ima i Hofenhajm na petom mestu. Union Berlin je sedmi sa 38, Volfsbrug 12. sa 31, dok je Štutgart na 16. poziciji sa 23.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati