Fudbal

M. Z.

26. 01. 2022. 23:15 3

Partizan potvrdio: Stigao Fejsa (VIDEO)

Sada je i zvanično, Partizan je potvrdio da je doveo veliko pojačanje na sredini terena, budući da je novi-stari član crno-belih Ljubomir Fejsa.

Kako je tokom večeri navedeno, bivši reprezentativac Srbije će potpisati ugovor na godinu i po dana sa Partizanom, a već sutra bi trebalo da se priključi novim saigračima na pripremama u Antaliji.

Sve ono što je objavljeno tokom večeri stalo je u potvrdu Partizana, koji je to učinio na neobičan način: video klipom na jutjubu koji se završava rečima: "Ljubomir Fejsa jedan je od nas".

Da podsetimo, Fejsa je bio član Partizana od 2008. do 2011. godine, kada je i bio sinonim za trofeje crno-belih. Jer, sa "parnim valjkom" je osvojio tri titule i dva kupa.

Žetvu trofeja je nastavio u Olimpijakosu, gde je imao identičan skor kao u Partizanu, dok je sa Benfikom pet puta bio šampion, u dva navrata je osvojio Kup, a tri puta je dizao trofej Superkupa.

Karijeru je počeo u Hajduku iz Kule, odakle je 2008. godine za 1,2 miliona evra prešao u Partizan, a u karijeri je pored pomenutih klubova nastupao za Alaves i Al Ahli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati