Fudbal

Direktno.rs

25. 01. 2022. 18:24 0

Remi Zvezde i Maribora, Ohi se "upisao"

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj, Crvena zvezda je večeras remizirala sa Mariborom u Antaliji - 1:1.

Zvezda je prvi put pripretila u šestom minutu, kada je Pankov vrlo dobro šutirao glavnom posle prekida pod prečku, ali je odlično intervenisao golman Maribora.

Ali, za razliku od crveno-belih, ekipa Maribora je svoju prvu priliku na utakmici pretvorila u vodeći gol. Igrao se 19. minut meča, Milec je prošao po desnoj strani, odakle je između Gobeljića i Pankova uputio loptu u "srce" kaznenog prostora, gde je Mudrinski bio brži od Erakovića i snažnim udarcem sa desetak metara savladao golmana Popovića - 0:1.

Posle primljenog gola Zvezda je uspostavila inicijativu, bila konkretnija, opasnija, a izjednačenje je usledilo osam minuta kasnije.

Eraković je na Zvezdinoj polovini osvojio loptu koju je predao Krstičiću, a iskusni vezista je odmah poslao napred ka Ohiju koji pored dvojice protivničkih igrača pogađa mrežu sa oko šest metara od protivničkog gola - 1:1.

Zvezda je do kraja poluvremena pretila preko Falka iz slobodnog udarca u 35. minutu, pa Aleksandra Kataija, ali se rezultat nije menjao.

U drugom poluvremenu crveno-beli su najbliži preokretu bili u 61. minutu, kada je Aleksandar Katai iz slobodnog udarca pogodio prečku. Do kraja više nije bilo prilika, ali ni golova, pa su srpski i slovenački klub remizirali.

Crvena zvezda je nastupila u sastavu: Popović, Gajić, Eraković, Pankov, Gobeljić, Krstičić, Stanić, Ivanić, Falko, Katai, Ohi.

Od 46. minuta ušli su Gordić, Srnić, Živković i Pavkov umesto Popovića, Stanića, Falka i Ohija.

Nove izmene obavljene su u 64. minutu. U igru su ušli Bakajoko, Đurić, Sanogo, Radulović, Stanković, Ibrahim i N. Mituljikić, a teren su napustili Gajić, Eraković, Pankov, Gobeljić, Krstičić, Ivanić i Katai.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati