Fudbal

M. Z.

22. 01. 2022. 18:12 1

Rašford u 93. minutu za pobedu Junajteda

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su ekipu Vest Hema na "Old Trafordu" sa 1:0 golom Markusa Rašforda u trećem minutu sudijske nadoknade, dok je Njukasl kao gost savladao Lids identičnim rezultatom.

Na "Old Trafordu" danas nismo videli mnogo kvalitetnog fudbala, u prvom poluvremenu jedino uzbuđenje bilo je u 36. minutu kada je Ronaldo tražio penal posle pada u šesnaestercu. Nijedan tim nije imao ozbiljniju šansu niti udarac u okvir gola.

Drugo poluvreme je bilo nešto konkretnije, ali nedovoljno. Fred je u 50. minutu odlično šutirao, međutim Areola je odlično intervenisao.

Ralf Rangnik je krenuo u ofanzivu, uveo je Rašforda umesto Elange, potom i Kavanija i Marsijala umesto Freda i Grinvuda, ali se Vest Hem odlično branio.

Međutim, te izmene isprva nisu donosile prevagu na terenu, budući da je u 88. minutu gostujuća ekipa imala veliku šansu, šutirao je Souček glavom posle kornera, ali je bio zamalo neprecizan.

I onda, Junajted je u poslednjim sekundama meča uspeo da postigne pogodak. Marsijal je proigrao Kavanija, ovaj spojio Rašforda sa praznim golom u petercu za 1:0 i eksploziju na "Teatru snova".

Junajted je tako preskočio Vest Hem, ali mu za vratom diše Totenhem, koji ima čak tri meča manje.

Lids je neprijatno iznenadio svoje navijače, pošto je Njukasl slavio rezultatom 0:1.

Tim Marsela Bjelse je dominirao, imao više šansi i posed lopte, ali je sve pokvario Šelvi u 75. minutu lukavim udarcem iz slobodnjaka.

Ovo je tek druga pobeda Njukasla ove sezone, koji je sada preskočio Votford i bliži je sigurnoj zoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati