Fudbal

Direktno.rs

22. 01. 2022. 15:57 2

Oproštaj Šćekića: Vratiću se da proslavimo titulu

Misija Aleksandra Šćekića u Partizanu je završena posle skoro četiri godine u kojima je vezista od igrača koji je u klub praktično ušao na "mala vrata" postao diskretni heroj i miljenik navijača.

Šćekić će nastaviti karijeru u Poljskoj, tačnije u Zaglebju, a pre nego što se upustio u novi izazov, vratio se u sportski centar u Zemunu kako bi se oprostio sa saigračima i trenerima.

O Šćekiću je biranim rečima govorio trener Aleksandar Stanojević.

- Momci, Šceka nam ide, uvek kažem da će svako u nekom trenutku naći nešto što mu odgovara i to se upravo njemu dogodilo. Izbor mu je pravi, ide u Poljsku, dobar je i klub i liga, a meni lično je, naravno, žao. Da ne ispada da patetišem, želim samo da mu se zahvalim što je uvek bio tu za tim, uvek veliki profesionalac, koji nam je mnogo donosio. Nadam se da će i ovo proći, da ćeš se vratiti da proslaviš titulu sa nama - rekao je Aleksandar Stanojević.

Potom je reč uzeo i Šćekić.

- Želim i ja svima da se zahvalim za dve i po godine koje smo proveli zajedno. Nadam se da ćete na proleće nastaviti ono što smo započeli i da ćemo na kraju sezone zajedno proslaviti titulu - kazao je Šćekic, jedva zadržavajući suze.

Podsetimo, Šćekić je potpisao ugovor sa Zaglebjem iz Lubina na godinu i po dana i u tom periodu će inkasirati 450.000 evra, a 150.000 evra će dobiti samo za potpis.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati