Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

08. 12. 2021. 20:47 0

Čelsi i Zenit remizirali u poslednjem kolu LŠ

Fudbaleri Čelsija i Zenita u poslednjem kolu Lige šampiona odigrali su nerešeno rezultatom 3:3.

Igrač utakmice je svakako Timo Verner, koji je postigao dva gola i assitenciju, ali rame uz rame stoji Kepa, koji je imao tri fenomelne intervencije večeras.

Čelsi je poveo već u drugom minutu preko Tima Vernera koji je iz neposredne blizine posle centaršuta iz kornera i potom odbitka, šutirao uspešno u mreću Zenita.

Malkom je istrčao brzu kontru i bio gotovo sam sa golmanom, ali je Kepa fantastično reagovao, istrčao i blokirao ovaj šut.

Nastavili u “plavci” da nižu svoja šanse. Ovoga puta je Maunt bio u prilici da udvostruči prednost kada je iz neposredne blizine pokušao da šutira, a duel je ipak pripao Keržakovu.

U finišu prvog poluvremena Zenit je stigao do izjednačenja. Santos je poslao dugu loptu u šesnaesterac, a Klaudinjo je glavom poslao u mrežu.

Posle četiri minuta gledao se preokret. Azmun je pobegao zadnjoj liniji Čelsija i ostao sam sa Kepom, koji nije imao šanse posle dobre završnice. Domaći su vodili na poluvremenu 2:1.

Ponovo je Azmun ostao praktično sam, ali je Kepa ponovo istrčao i odbranio čist zicer.

Po povratku na teren engleski tim je stigao do izjednačenja. Verner je dodao do Lukaku koji j skrenuo loptu u mrežu za 2:2 posle sat vremena igre.

Kepa je ponovo briljirao. Azmun je uputio jak udarac glavom iz skoka prema golu, ali je golman Čelsija skinuo loptu levom rukom i sačuvao mrežu.

Uspeo je Čelsi ipak da okrene rezultat pet minuta pre kraja. Verner je dobio brzu loptu u šesnaestercu i poslao je u mrežu za 3:2.

Međutim, Zenit preko Ozdoeva stiže do izjednačenja od 3:3.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati