Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 12. 2021. 21:52 2

Sampdorija želi Stankovića na klupi do petka

Novi debakl i nova bura u Sampdoriji. Klub iz Đenove će promeniti trenera, a opet je aktivirana stara želja - Dejan Stanković.

Posle večerašnjeg ubedljivog poraza od Lacija, jasno je da su odbrojani dani Roberta Daverse na klupi Sampdorije. Nekada uspešan trener Parme će u narednim danima dobiti otkaz u Sampdoriji koju je letos preuzeo od Klaudija Ranijerija.

A prema pisanju brojnih italijanskih medija, klub iz Ligurije će opet pokušati da dovede Dejana Stankovića. Trener Crvene zvezde je želja predsednika Masima Ferera još od prošlog proleća kada je postalo jasno da Ranijeri napušta klupu na kraju sezone. Tada im se želja nije ispunila, ali sada se nadaju da će biti bolje sreće.

Transfer ekspert Đanluka di Marcio javlja da su kontakti Sampdorije i srpskog stručnjaka opet uspostavljeni i da klub iz Đenove pritiska srpskog stručnjaka da se u narednim danima oslobodi ugovora sa Crvenom zvezdom koji mu traje do leta 2023. godine.

Sampdorijin plan je da angažuje Stankovića u narednoj nedelji kako bi Srbin vodio ekipu u petak u vrlo bitnom gradskom derbiju protiv Đenove. Ulog će biti ogroman jer se oba gradska rivala bore za opstanak. Di Marcio piše da u upravi Sampdorije vlada optimizam da bi Stanković mogao da preuzme ekipu u narednoj nedelji.

Stanković je u nekoliko navrata do sada imao pozive Sampa, ali je ostajao veran Crvenoj zvezdi. U četvrtak Zvezdu očekuje poslednje kolo Lige Evrope u Bragi gde će se boriti za prolaz, ali i za prvo mesto u grupi, pa je ipak realnije očekivati da Stanković ostane na kormilu srpskog šampiona nego da se ostvare Sampdorijini planovi. Makar do zimske pauze...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati