Fudbal

M. Z.

16. 10. 2021. 19:23 0

OD 0:3 DO 3:3 Andrić pogodio za bod Dinama u derbiju

Fudbalski vikend u Hrvatskoj obeležio je neverovatni derbi na "Rujevici", gde je Rijeka dočekala Dinamo. Meč su obeležila dva potpuno različita poluvremena, prvo je pripalo domaćinu, koji je posle 45 minuta imao 3:0, ali u nastavku je Dinamo uspeo da anulira tu prednost domaćina i na kraju osvoji važan bod - 3:3! A remi je "modrima" doneo naš napadač Komnen Andrić.

Rijeka je povela u sedmom minutu golom Drmića, a isti igrač je pola sata kasnije duplirao prednost domaćeg tima. Da Dinamo na poluvreme ode u "nokdaunu" pobrinuo se Velkovski koji je u 41. minutu pogodio za velikih 3:0.

Ali, trener "modrih" iz Zagreba Damir Krznar u poluvremenu vrši trostruku izmenu, ušli su Menalo, Šutalo i srpski internacionalac Komnen Andrić, što se pokazalo kao pravi potez.

Nagoveštaj da se Dinamo vraća bio je jedanaesterac u 58. minutu, koji je Bruno Petković realizovao, a samo sedam minuta kasnije dosuđen je još jedan penal za Dinamo, a siguran je ponovo bio Petković.

Tada je već Rijeka bila uzdrmana, Dinamo je osetio svoju šansu, napadao, stvarao šanse, da bi u 74. minutu Oršiću bio poništen gol za izjednačenje.

Ali, što tada nisu uspeli, Zagrepčani su uradili u 82. minutu, kada je Ristovski odlično centrirao sa desne strane, a Komnen Andrić udarcem glavom pogodio levi ugao gola domaćih za konačnih 3:3!

Rijeka je posle ovog remija ostala na vodećoj poziciji sa 24 boda, jednim više od Dinama, ali Zagrepčani imaju meč manje i priliku da se ipak vrate na mesto koje već godinama drže.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati