Fudbal

05. 10. 2021. 22:26 0

Suma otišao i dobio milionerski ugovor

Bivši fudbaler Partizana Sejduba Suma potpisao je ugovor na sezonu sa kuvajtskim klubom Kuvajt SC, najboljim i najbogatijim klubom u istoimenoj zemlji, koji u narednoj sezoni ima velike ambicije.

Suma je parafirao ugovor do godinu dana, po kome će zaraditi tačno 1.000.000 evra, plus bonuse ukoliko Kuvajt SC osvoji tamošnje prvenstvo ili neko od tri takmičenja u Kupu. Pride, Gvinejac i čelnici pomenutog kluba su u ugovor uvrstili i klauzulu o mogućem nastavku saradnje za još godinu dana, ukoliko, naravno, obe strane budu zadovoljne u predstojećem periodu.

Kuvajt SC ima visoke ambicije, želju da se, shodno ulaganjima vrati u vrh tamošnjeg fudbala, jer prošlogodišnja treća pozicija ne zadovoljava bogate vlasnike. Otuda su tokom leta angažovani i nekadašnji igrači velikih evropskih klubova poput Džona Obija Mikela (Čelsi, Midlsbrou, Stouk...) i Dijumersija Embokanija (Anderleht, Monako, Standard, Volfsburg...), koji bi uz Gvinejca trebalo da vrate trofeje u vitrine.

Pored ponude Kuvajt SC, Suma je imao i razgovore sa jednim klubom iz Dubaija, no, dve strane nisu našle zajednički jezik, pa je odlučio da prihvati ponudu iz Kuvajta koja je bila konkretna i finansijski izuzetno unosna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati