Fudbal

Direktno.rs

26. 09. 2021. 20:14 1

Miha: Bili smo očajni, ja sam kriv!

Siniša Mihajlović nije mogao da bude zadovoljan ovom nedeljom, budući da je njegova Bolonja u dva odigrana meča uzela samo bod, a danas je doživela novi udarac jer je poražena na gostovanju Empoliju - 2:4.

Miha je detaljno govorio o svemu, te je istakao da on snosi krivicu za novi poraz.

- Pričao sam momcima neke stvari cele nedelje, ponovio ih i ovog jutra: ako ne izađu na teren sa pravim stavom, izgubićemo. Iskreno, čak i da je Arnautović iskoristio penal (pri rezultatu 1:1), to ne bi promenilo zbivanja na utakmici - bili smo previše očajni! Nismo radili ono što je moralo da se uradi, rival je više želeo pobedu od nas. Najblaže rečeno, bili smo uspavani, veoma loši. Naravno da sme da se pogreši, ali ono što mene razbesni je pristup. Kad on nije kakav treba da bude, onda sve kreće nizbrdo, to govorim ekipi od početka sezone. Izvinjavam se zato svima, i navijačima, i predsedniku kluba... Veoma sam razočaran - rekao je Mihajlović.

Njegov tim sada ima po dve pobede, remija i poraza u novom prvenstvu, a srpski stručnjak navodi šta su uzroci.

- Sve počinje u glavi. Ja od igrača ne tražim da pobeđuju, već da imaju pravi pristup utakmicama. Taj faktor ne zavisi od suparnika s kojim igramo, već od nas samih. Znali smo da će protiv Empolija biti teško, ali moji saveti nisu urodili plodom. Naravno, negativni rezultati ne bi trebalo da nas obeshrabre, jer ne treba da zaboravimo da radimo na uvođenju nekih novih koncepata, ali ovakvi porazi svakako jesu teški udarci. A ako idete jedan korak napred, pa dva unazad, nećete nigde stići.

Zaključio je priču - govoreći o sebi:

- Protiv Đenove smo zaslužili pobedu, danas to nije bio slučaj. Razočaran sam, nisam ovo očekivao jer imamo mnogo mladih igrača, ali i nekoliko veoma iskusnih, pa ne bismo smeli da igramo onako kako smo igrali. Empoli je u svemu bio superiorniji od nas. U prvenstvu svako, pa i najjači timovi, može da izgubi ako nema pravi pristup utakmicama. Ipak, prvi krivac sam ja: bio sam ubeđen da sam sve dobro pripremio za ovaj meč, a umesto toga nismo bili na potrebnom nivou. Očigledno je da nisam uspeo da "uđem u glave" mojih igrača - zaključio je Siniša Mihajlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati