Fudbal

Direktno.rs

26. 09. 2021. 20:01 0

Sergej načeo Romu, pa doživeo nokaut (VIDEO)

Fudbaleri Lacija savladali su Romu u rimskom derbiju sa 3:2, a jedan od junaka trijumfa u šestom kolu Serije A bio je naš Sergej Milinković Savić, koji je načeo "vučicu", da bi prilikom postizanja gola, bokserskim rečnikom, doživeo nokaut.

Lacio je od početka utakmice bio opasniji rival, što je golom krunisao Sergej već u 11. minutu.

Nakon odličnog ubacivanja Sergej i centaršuta Felipea Andersona, Srbin je postigao gol glavom, ali se tom prilikom i sudario sa golmanom Rome Ruijem Patrisijom.

Sergej je ostao da leži na travi, a medicinska pomoć je ubrzo pristigla.

Ispostavilo se da se ne radi o težoj povredi vrata ili glave, te se srpski reprezentativac brzo pribrao i nastavio utakmicu.

Laciju je taj gol Sergeja dao krila, pa je samo devet minuta kasnije došao do još veće prednosti. Tada je Ćiro Imobile asistirao Pedru, a španski fudbaler je dao gol bivšem klubu, što je proslavio ispred trenera "vučice" Žozea Murinja.

Ipak, Roma je uspela da se trgne do poluvremena, smanjila je u 41. minutu preko Ibanjeza, pa se do kraja očekuje još dosta borbe.

Ali, nije taj primljeni gol demoralisao domaće, koji su čekali novu šansu da nanesu udarac gradskom rivalu i dočekali su je u 63. minutu. Tada je Ćiro Imobile drugi put na meču asistirao, ovom prilikom je našao Felipea Andersona, koji je pogodio za 3:1 i vratio "plus dva" Laciju.

Roma je do kraja uspela da postigne još jedan gol, budući da je u 69. minutu precizan sa penala bio Žordan Veretu, međutim to je bilo sve od "vučice", pa je Žoze Murinjo drugi put otkako je došao u Rim pognute glave morao da napusti teren.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati