Fudbal

Direktno.rs

26. 09. 2021. 18:50 1

Stanković: Dobro je što u Pazaru nije bilo navijača

Crvena zvezda nastavlja poteru za Partizanom, a danas je upisala sedmu superligašku pobedu od početka sezone, i to na gostovanju Novom Pazaru.

Na kraju je bilo 4:0 za crveno-bele, a Zvezdin šef struke Dejan Stanković je posle meča imao mnogo razloga za zadovoljstvo i po ko zna koji put je izneo niz pohvala na adresu svojih igrača.

Ono što je Zvezdi danas olakšalo posao jeste to što je meč odigran bez prisustva gledalaca, što je i Stanković takođe istakao.

- Kada otvoriš utakmicu na pravi način, iz prvog napada ili prekida stigneš do gola, stvari kasnije budu dosta lakše. Spremali smo se za ovaj meč, imali smo dosta poteškoća, momci su bili dostupni. Čak i oni koji su imali probleme su se javili i stavili do znanja da će "stisnuti zube". Ovo je jedno teško gostovanje, dugačak put, uslovi nisu bili baš najbolji za igru, od terena, pa visoke temperature tokom meča - rekao je Stanković, pa dodao:

- Mislim da je dobro što nije bilo publike, to bi bila totalno drugačija utakmica. Idemo dalje, uspeli smo da odmorimo nekoga, da izrotiramo, da igraju mlađi. Zadovoljan sam, čekaju nas još dve utakmice do pauze.

U odsustvu Milana Borjana, kapitensku traku danas je poneo i mladi defanzivac Strahinja Eraković.

- Kapitenska traka je nagrada za Erakovića koji je bio dugo povređen, vratio se, obožavaju ga svi saigrači, obožavamo ga i mi, čuvamo ga, mazimo, pazimo, naše je dete. Dosta puta sam rekao da se radi o momku pred kojim će, ako nastavi ovako, biti jedna blistava karijera, nema razloga da ne bude tako. Drago mi je što smo uspeli da odmorimo neke igrače, u četvrtak nas očekuje utakmica protiv Ludogoreca, zatim Metalac i pauza. Vraćamo se za Beograd i pripremamo naredne utakmice - izjavio je Stanković..

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati