Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: sport.ba.ba ]

19. 09. 2021. 12:25 4

Pogledajte dvorac u kome će živeti Mesi (FOTO)

Lionel Mesi je letos sve iznenadio odlukom da karijeru nastavi u PSŽ-u nakon što nije produžio ugovor s Barselonom. Argentinac je imao nameru da ostane u Barseloni i pristao je da potpiše novi ugovor, ali potom je sve palo u vodu jer mu Katalonci nisu ponudili nastavak saradnje zbog finansijske krize.

Mesi se u suzama oprostio od Barselone, a samo nekoliko dana kasnije potvrđeno je da karijeru nastavlja u dresu PSŽ-a s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

On je s porodicom prošlog meseca doputovao u Pariz i trenutno odsedaju u hotelu Rojal Monse, ali njegova supruga Antonela odlučna je da nađu dom u kojem će boraviti do kraja ugovora.

Antonela je već gledala nekoliko luksuznih vila u Parizu i pronašla je jednu nadomak Pariza, međutim kada je vlasnik kuće čuo da se Mesi interesuje za istu odlučio je znatno da povisi cenu mesečne kirije što se Argentincu nije svidelo i na kraju je odustao od toga.

Ipak, mediji u Francuskoj pišu da bi Mesi i porodica mogli da žive u dvorcu "Pink Palas" koji se nalazi u blizini Pariza, a njegova cena je neverovatnih 50 miliona evra.

Nije poznato koliko košta mesečni najam ovog dvorca koji je zaista ogroman. Dvorac ima čak 30 soba, bazen, bioskop, teretanu i još mnogo toga. Sagrađen je 1899. godine, a poznat je po tome što je u njemu boravio bivši predsednik Francuske, De Gol, tokom Drugog svetskog rata.

Antonela je već bila u dvorcu kako bi pogledala sve što on nudi, a najavljeno je da će doći još jednom s Lionelom pre nego što donesu konačnu odluku.

Ono što im dodatno ide u prilog jeste da se dvorac nalazi samo 15 minuta vožnje od PSŽ-ovog trening centra. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati