Fudbal

Direktno.rs

16. 09. 2021. 22:01 7

"Da li vam je jasno koliko je ovo velika pobeda?"

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Bragu sa 2:1 u prvom kolu grupe F Lige Evrope i zauzeli su prvo mesto, budući da su Mitjiland i Ludogorec odigrali 1:1. Posle pobede protiv ekipe iz prvog šešira zadovoljstvo nije krio strateg crveno-belih Dejan Stanković.

- Da li vam je jasno koliko je ovo velika pobeda, igraju strašno, mogli ste da vidite, rekao sam da ćemo rizikovati, rekao sam da će doći momenat, da ćemo patiti, ali kad preguramo, biće sve OK. Nismo odustali, pobeda je mnogo velika i za klub i za momke. Ovo se može doživeti samo na Marakani. Sećam se kako je bilo kad sam bio klinac i to je davalo snagu. Marakana daje snagu, ne strah. Odigrali su taktički perfektno, taktički nije moglo bolje. Ako neko bolje zna fudbal, neka me ispravi. Znao sam da mnogo toga mora da se poklopi da bismo dobili Bragu - rekao je Stanković.

Bilo je reči o povredi Bena.

- Žao mi je, to je napor posle 12 mečeva za kratko vreme, otišao je i na reprezentativnu pauzu, odigrao je korektno, ali to čekamo da se vrati, kao i Pavkov - rekao je Stanković.

Milan Rodić je jedan od junaka utakmice.

- Drago mi je zbog njega i svih njih, dali su i više nego što su mogli, Mića, Roda, imao je umor stopostotan i ostao je, pa je ovo stvarno stopostotan početak i nije jedini koji je igrao preko granica povreda.

Miloš Degenek je blistao od zadovoljstva, ali i podvlači ništa još nije završeno i da njegove saigrače čeka još mnogo posla u grupnoj fazi, kao i do kraja sezone.

- Bitno je da smo počeli sa pobedom, daje to dodatnu snagu, energiju, kod kuće, pokazali smo da smo prava ekipa. Štab je odradio fenomenalan posao, svi momci su pokazali pravi početak i da je ovo znak da treba da ovako nastaviti. Nije bitno šta nas čeka u nedelju, već i sledeće srede, za vikend tamo. Igra se do 25. maja i duga je sezona - rekao je Degenek.

Štoper crveno-belih je govorio i o primljenom golu, koji je nastao posle greške Sekua Sanogoa, ali nije hteo da svali krivicu na vezistu iz Obale Slonovače.

- Ne bih rekao da je kiks jednog, svi smo mogli da učinimo više da sprečimo taj kiks. Primili smo gol, ali nismo pali, opet smo imali dve, tri prilike, dva, tri napada, idealan je napad gde je Ivanić iznudio penal. Niko nije potonuo - zaključio je reprezentativac Australije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati