Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

08. 09. 2021. 06:28 0

Noćna mora Srbije sa 10 odbrana: Siti ga kupio za siću

Gavin Bazunu - ime je koje će odzvanjati kroz košmare reprezentativaca Srbije, posebno ofanzivaca na čelu sa Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem. Irski golman, iako još tinejdžer (19 godina) i privremeni član engleskog trećeligaša Portsmuta, pokazao je na megdanu Orlovima da je sa razlogom skrenuo pažnju Mančester Stija koji ga je primetio još februara 2019. godine i za 500.000 evra doveo iz Šamrok Roversa.

Čuvar mreže šampiona Engleske trenutno na pozajmici u članu Lige jedan, prethodno je sticao iskustvo u Rokdejlu, a briljantnim izdanjem u Dablinu pokazao je da bi novac koji je Siti uložio u njegov angažman mogao da bude jedna od najboljih investicija Građana.

Mladi golman uspevao je u susretu sa izabranicima Dragana Stojkovića da zaustavi nezaustavljivo, da lopte već viđene u golu spreči da stignu do mreže, te je ubedljivo najzaslužniji što je od deset udaraca Srbije u okvir gola samo jedan završio tamo gde su Orlovi želeli.

Reprezentativac Irske rođen 2002. godine sjajnim izdanjem protiv Srbje samo je upotpunio izvanrednu nedelju tokom koje je od 22 šuta u okvir gola 18 uspeo da zaustavi. Bazunu je glavobolje zadavao i napadačima Azerbejdžana, odbranivši četiri šuta, kao i Portugalcima čijih je zaustavio pet lopti, od kojih je jedna bila ni manje ni više upućena od strane Kristijana Ronalda sa bele tačke. Vrhunac sjajne nedelje u okviru septembarskih izazova usledio je protiv Srbije, što su na kraju bodom nagradili Sergej Milinković Savić i Nikola Milenković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati