Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 09. 2021. 21:25 1

SKANDAL! Otkazana utakmica, Argentince šalju na aerodrom

Utakmica između Argentine i Brazila neće se odigrati i igrače Argentine sada šalju direktno na aerodrom. Meč je prekinut na samom početku nakon što su policijske snage ušle na teren kako bi privele četvoricu igrača Argentine.

Oni su navodno lagali pri ulasku u Brazil, zbog čega su policajci prekinuli duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a nakon intervencije federalnih službi Argentinci su napustili igralište.

Veliki derbi južnoameričkih kvalifikacija Brazil - Argentina prekinut je posle samo sedam minuta jer su domaćini, tačnije brazilski zdravstveni radnici, pokušali da izbace sa terena fudbalere gostiju?!

Tek što je meč počeo i to oštrim startom Otamendija na Ederu Militau igrači dva tima su se sukobili, a dok je to trajalo, zvaničnici iz Brazila su ušli na teren sa namerom da odstrane četvoricu fudbalera Argentine koji su stigli iz Engleske na ovaj meč.

Prema važećim pravilima za suzbijanje kovida u Brazilu, svi koji dolaze iz Velike Britanije moraju odmah u 14-dnevni karantin, a igrači Argentine koji su sporni su Emi Buendija, Emilijano Martinez, Đovani Lo Selso i Kristijan Romero.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati