Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportklub ]

01. 09. 2021. 23:23 0

BiH uzela bod Francuzima! Kakvo veče "zmajeva"

Fudbaleri Bosne i Hercegovine igrali su nerešeno 1:1 (1:1) sa Francuskom u duelu kvalifikacione grupe D za Mundijal u Kataru 2022.

BiH je prva došla do gola u Strazburu- pogotkom u 36. minutu, Elmedin Demirović je prekinuo napada Francuza na njihovoj polovini i dodao do Džeka koji je precizno šutirao sa oko 20 metara.
 

Francuzi ipak uspevaju da izjednače svega četiri minuta kasnije. Posle izvedenog kornera, uz dosta sreće, Antoan Grizman je poslao loptu u mrežu gostiju. Ona je prethodno pogodila Hadžikadunića i prevarila golmana Šehića.

- Pre utakmice niko nije očekivao ovakav rezultat, možda ni mi. Ali to je nogomet, lopta je okrugla. Odigrali smo sjajnu utakmicu, primili nesretan gol, a  na kraju nam se to vratilo crvenim kartonom za njih. Sigurno je da to je onda drugačije bilo sa deset igrača kod njih - kazao je Edin Džeko strelac za BiH.

Francuzi su u 51. minutu ostali sa desetoricom igrača na terenu, pošto je direktan crveni karton dobio Kunde zbog oštrog starta nad Kolašincem, i to posle pregledanja VAR. Selektor "petlova" Didije Dešamp toliko je io besan da je tokom meča zamenio tri najveće zvezde - Mbapea, Benzema i strelca gola Grizmana.

Francuska je prva u grupi sa osam bodova u četiri meča, Sledi Ukrajina sa četiri boda, Finska, Bosna i Hercegovina i Kazakstan imaju po dva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati