Fudbal

M. Z.

29. 07. 2021. 22:05 0

Vojvodina se kockala, spasila je stativa

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Panavežis 1:0 i plasirali se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija ukupnim trijumfom od 2:0, ali duel na "Karađorđu" nije prošao bez drame.

Novosađani su kontrolisali veći deo meča, činilo se da Litvanci ne mogu da priprete, a onda je došlo do neočekivanih uzbuđenja u samom finišu meča.

Tako su Litvanci u 87. minutu ozbiljno zapretili, kada je na muke bačen golman Simić, ali je uspeo da zaustavi udarac Evelta. I to nije bilo sve.

U 90. minutu je Jankauskas šutirao preko gola, da bi najveća uzbuđenja viđena u sudijskoj nadoknadi.

U 92. minutu je Simić opet morao da spašava Vojvodinu, budući da je odbranio udarac Litvanaca, da bi samo tri minuta kasnije stativa spasila Novosađane.

Posle kornera su se bolje snašli gosti u kaznenom prostoru, bio je upućen udarac iz peterca, a lopta je završila na stativi. A kada već gosti nisu iskoristili takvu šansu, usledila je kazna.

Posle te stative je "sevnula" kontra Vojvodine, odlično ju je istrčao Kabić, izašao je ispred golmana Penevežisa, lobovao ga i doneo Vojvodini pobedu od 1:0.

Novosađani su tako preživeli dramu sa Litvancima, prošli su u treće kolo kvalifikacija za Ligu Konferencija, gde će se sastati sa LASK-om iz Linca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati