Fudbal

M. Z.

12. 07. 2021. 00:18 2

Doneo Italiji trofej, pa proglašen za najboljeg igrača Evra!

Fudbaleri Italije novi su šampioni Evrope, na šta su čekali čak 53 godine. U velikom finalu su na Vembliju savladali Englesku posle penala (3:2), a junak je bio Đanluiđi Donaruma, koji je odbranio dva udarca sa bele tačke, a nakon ovog učinka je proglašen za najboljeg igrača Evropskog prvenstva!

Ako je bilo dileme ko će biti najbolji, ona je i definitivno rešena večeras. Jer, Donaruma je branio izvrsno, zaustavio je nalete Engleza, kod onog gola nije mogao ništa, a onda je zablistao u penal seriji.

Zaustavio je najpre udarac Džejdona Sanča, da bi u petoj seriji bio uspešniji i od Bukaja Sake, nakon čega su mu saigrači poleteli u zagrljaj.

Donaruma je bio toliko osporavan, zamerali su mu što napušta Milan zbog izdašnije ponude Pari Sen Žermena, a eto, on je sada svim kritičarima zapušio usta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati