Fudbal

M. Z.

04. 07. 2021. 17:28 2

Fudbaler pretukao lopova, sad mu preti kazna

Fudbaler Rome Stefan El Šaravi trenutno se nalazi pod istragom policije zbog incidenta koji se desio 12. februara.

Da podsetimo, El Šaravi se tada našao u centru pažnje italijanske javnosti nakon što je objavljeno da je imao sukob s jednim od lopova koji je pokušao da ukrade njegov automobil.

Fudbaler Rome slučajno je zatekao lopova u krađi njegovog "labrorginija" i odlučio je da reaguje tako što je pretukao tog lopova, a tek onda je pozvao policiju.

Kada je policija stigla, lopov je već bio savladan i videle su se povrede na njemu. Danas su mediji u Italiji objavili da je policija pokrenula istragu protiv igrača Rome jer, kako se navodi, nije smeo tako brutalno da pretuče ovog lopova.

Radi se od 30-godišnjem Čileancu koji je razbio prozor na automobilu i pokušao je da uđe u njega, ali tada se pojavio El Šaravi, koji je počeo da ga udara, a tek nakon toga je pozvao policiju.

Sve to dešavalo se ispred kuće italijanskog igrača Alesija Ćerćija, kod kog je napadač Rome bio u poseti, a lopov očigledno nije računao na to da će se El Šaravi tako kratko zadržati.

Zbog pokušaja krađe razbojnik je osuđen na godinu i četiri meseca zatvora, ali odlučio je da uloži žalbu zbog povreda koje mu je naneo igrač Rome.

Njegovi advokati ispitali su El Šaravija, a suđenje u ovom slučaju zakazano je za kraj ovog meseca. Igrač Rome mogao bi da dobije novčanu kaznu, odnosno da plati odštetu čoveku koji je pokušao da ukrade njegov skupoceni automobil.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati