Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

16. 06. 2021. 22:14 0

KRAJ POSLE 16 GODINA: Ramos napušta Real!

Kapiten madridskog Reala Serhio Ramos definitivno napušta klub sa Santijago Bernabeu stadiona, potvrđeno je u sredu.

Tridesetpetogodišnji odbrambeni fudbaler posle 16 godina odlazi iz kraljevskog kluba sa kojim je osvojio sve što može da se osvoji.

Oproštajna konferencija za medije najavljena je za četvrtak u 12.30 časova, kada će se javnosti obratiti predsednik Reala Florentino Perez i legendarni defanzivac, večeras je objavljeno na zvaničnom Tviter nalogu Reala.

Ramos je 2005. iz Sevilje, u kojoj je ponikao, došao u prestonicu Španije i sa Kraljevskim klubom osvojio je ukupno 22 trofeja – pet La Liga, dva Kupa kralja, po četiri Lige šampiona, FIFA klupskih prvenstava i Superkupa Španije i tri Superkupa Evrope.

Povratnik na klupu Madriđana Karlo Ančeloti pokušao je da ubedi kapitena da ostane u klubu i pomogne ekipi u borbi za trofeje, ali je iskusni defanzivac želeo novi izazov u karijeri.

Mediji su ranije pisali da je Real ponudio Ramosu jednogodišnji ugovor, a igrač je želeo na dve. Takođe, Ramos u prvom trenutku nije pristao da mu se smanji plata, a kada je omekšao, Perez je, nezadovoljan njegovim ponašanjem, nastavio da mu priprema oproštajnu ceremoniju.

Interesovanje za fudbalera koji se nije našao na spisku selektora Španije Luisa Enrikea za Evropski šampionat pokazao je PSŽ, mada nije isključeno da se preseli i u Premijer ligu Engleske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati