Fudbal

Direktno.rs

24. 05. 2021. 17:22 1

"HVALA, LUKA" Jović zvanično napustio Ajntraht

Luka Jović nije više fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, pa nekadašnjeg napadača Crvene zvezde očekuje borba za mesto u Real Madridu.

Reprezentativac Srbije je u ekipu iz Bundeslige stigao u decembru iz kraljevskog kluba kako bi pokušao da se vrati u staru formu i pomogne Ajntrahtu da se domogne Lige šampiona.

Počelo je veoma dobro, na prva tri meča postigao je tri gola, nakon čega je pao u formi, pa je na narednih 15 mečeva mrežu zatresao samo jednom, dodao i dve asistencije za 887 minuta na terenu.

Kako je Jović u Nemačku stigao bez prava otkupa, po završetku poslednjeg kola, u kom je Ajntraht ostao iza Volfzburga u trci za Ligu šampiona, usledio je oproštaj od strane kluba iz Frankfurta od napadača koji je u junu 2019. godine parafirao ugovor do 2025. godine za 60 miliona evra.

Oni su na svom zvaničnom Tviter nalogu objavili fotografiju Jovića uz kratku poruku:

- Hvala, Luka!

Kako trenutno stoje stvari, Jović će imati priliku da se pod novim trenerom izbori za mesto u Realu, s obzirom na to da će Zinedin Zidan po svemu sudeći napustiti kormilo vicešampiona Španije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati