Fudbal

Direktno.rs

24. 05. 2021. 06:39 25

Ekskluzivno: Klinč Terzića i Pantelića! Borba za FSS i na ulici

Sada je potpuno jasno da svaka struja u fudbalskom svetu Srbije ima svog kandidata. Piksi Lekovića, Terzić Mrkelu, Novi Pazar Ljajića, Šurbatović Pantelića! Mada bi veliki deo Srbije nekog novog čoveka, jer svi gore navedeni su u nekom trenutku bili duboko povezani sa garniturom koja se smatra odgovornom za sadašnje stanje u fudbalu! Nejedinstvo u fudbalu je veliko, lični interesi u prvom planu, nikom ne pada napamet da prihvati istinu da nam je fudbal u blatu!

Da je tako govori da su sve fudbalske struje direktno povezane sa SNS i imaju svog kandidata, i naravno čeka se Vučić da aminuje jednog, što on naravno neće, već ih pušta da svako od njih lovi u mutnom i lobira po Srbiji! To odlaganje izbora, slabi kandidate, ideja da ostanu Pantelić i Šurbatović u FSS je farsa koja nam jasno pokazuje da našem fudbalu nema spasa. Suviše je u fudbalu politike i to one "kriminalno" loše!

Pre nekoliko dana se ta borba prelila i na ulicu! U restoranu jednog našeg vanvremenskog košarkaša (ime poznato redakciji) došlo je do verbalnog sukoba između generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića i v.d. predsednika FSS Marka Pantelića! Sukob je bio žestok i jedva su fizički sukob sprečili, obezbeđenje Terzića i visoki funkcioner UEFA. Ono što je interesantno kada se to desilo, restoran je vrveo od poznatih lica iz sportsko - političkog života.

Sukob je počeo kada se Marko Pantelić pri dolasku pozdravljao sa gostima lokala i u jednom trenutku došao do stola gde je Terzić sedeo sa prijateljem iz UEFA. Čim ga je video, Terzić je ustao i tražio od Pantelića da izađe iz lokala, što je ovaj odbio pitavši ga šta nije u redu? Nezadovoljan odgovorom, Terzić se zaleteo na njega, međutim prisebni Terzićev prijatelj i momci iz njegovog obezbeđenja razdvojili su ih i tek tada je Pantelić napustio restoran, uz povike Terzića da Zvezda od njega neće da primi trofej u Kupu!

Ovo govori koliko su im ovi izbori u FSS bitni i kolika je nervoza. Svim strujama iznedrenim iz ove vlasti, FSS je jako bitan, jer nedvosmisleno je jasno koliko je isplativa i važna stolica predsednika FSS i koliku kontrolu i uticaj ima, kako u fudbalu tako i u društvu!

Nadamo se da će se strasti smiriti i da će ovakvi sukobi prestati jer nisu na čast ni onima koji u njima učestvuju ni srpskom fudbalu!

KO JE SVE BIO U RESTORANU

U restoranu su prisustvovali visoki funkcioner UEFA, bivši ministar a sada generalni direktor jednog državnog preduzeća, visoki gradski funkcioner, trener velikog srpskog kluba sa suprugom, nekoliko bivših igrača Crvene zvezde...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati