Fudbal

S. I.

17. 05. 2021. 19:44 2

PAO DOGOVOR SA ZVEZDOM Može li Kolarov da igra 1. avgusta?

Crvena zvezda i Aleksandar Kolarov postigli su dogovor oko saradnje od leta, ali posle operacije diskus hernije srpskog defanzivca pitanje je da li će on moći da se oporavi do 1. avgusta.

Branislav Ivanović je zaobišao Ljutice Bogdana, ali Aleksandar Kolarov neće. Kako saznajemo, pao je definitivan dogovor Zvezde i bivšeg kapitena selekcije Srbije i člana Intera, a operacija diskus hernije, koja je bila neophodna, ubacila je među navijače crv sumnje u opravdanost poteza. Ostalo je da lebdi pitanje hoće li moći 36-godišnji as da se oporavi do starta priprema 24. juna i da se spremi bar do početka avgusta kada bi crveno-bele čekali najvažniji dueli u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ne ulaže Zvezda u Kolarova da igra Superligu Srbije već da sa Aleksandrom Dragovićem i Nemanjom Milunovićem, Radovanom Pankovim osigura poslednju liniju pred Borjanom u težnji da se obezbedi plasman među 32 najbolje ekipe Evrope u elitnom takmičenju. Kolarov je zbog problema sa leđima i izgubio mogućnost da obezbedi veću minutažu u Interu, a samim tim i produžetak ugovora. Iako je osvojio novu titulu u karijeri, prvi plan mu nije bio Crvena zvezda već ostanak u Italiji.

Operacija diskus hernije, zbog koje uglavnom sportsiti njegovih godina pre biraju kraj karijere nego dug oporavak i mogućnost većih problema u starijem dobu, je verovatno premenila njegov položaj na tržištu. Zato je i procenio da bi na Marakani mogao da odigra još jednu-dve sezone i završi karijeru.

Ne treba ni reći šta bi povratak Kolarova značio za Zvezdu i srpski fudbal, samo je pitanje hoće li biti zdrav da pokaže bar deo mogućnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati