Fudbal

[ Izvor: Crvenazvezdafk.com ]

13. 05. 2021. 18:22 0

Stanković: Izgubili smo velikog ljubitelja fudbala

Crvena zvezda će sutra od 18 časova i 5 minuta gostovati Bačkoj u okviru 37. kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba Dejan Stanković izlaganje je započeo time što je izrazio saučešće porodici Kosanović.

- Izgubili smo velikog ljubitelja fudbala, profesionalca i svima će nam faliti, pogotovo Crvenoj zvezdi, jer je sa Vladanom Milojevićem doneo mnogo radosti našem klubu i navijačima - počeo je Stanković.

Nema Crvena zvezda problem sa povredama pred meč sa Bačkom.

- Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još „benzina“ u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone.

Katai bi u meču sa Bačkom zabeležio 100. nastup u zvezdinom dresu, i postao osmi fudbaler u timu kojem je to pošlo za rukom.

- Svi znaju ko je Aleksandar Katai i suludo je trošiti reči o njemu. On je svestan koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati sutra, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, će mu značiti - ističe Stanković.

Zvezda bi pobedama nad Bačkom i Metalcem, postavila svetski rekord u broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

- Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da „donesemo kući“ ćemo rado prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći - podvukao je Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati