Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

12. 05. 2021. 15:33 0

UEFA istraga protiv Reala, Barse i Juventusa, moguće kazne

UEFA je oprostila svim klubovima koji su istupili iz koncepta Superlige Evrope, ali nema milosti prema Real Madridu, Juventusu i Barseloni jer je protiv njih pokrenula istragu

- U skladu sa članom 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, inspektori za etiku i disciplinu danas su dobili zadatak da sprovedu disciplinsku istragu oko mogućeg kršenja UEFA pravnog okvira u vezi sa Realovim, Barseloninim i Juventusovim učešćem u takozvanom projektu Superliga.

Šta to u praksi znači vrlo je jasno, a najavljivao je i predsednik UEFA Aleksandar Čeferin tokom protekle dve nedelje - oštre kazne i oročenu vremensku zabranu takmičenja u UEFA takmičenju. Mnogi mediji navode da će Barselona, Real i Juventus biti kažnjeni izbacivanjem iz takmičenja na dve godine, ali sigurno je da se UEFA neće zaleteti sa takvom odlukom a da nema pravnu mogućnost za to jer bi eventualna tužba i gubitak na sudu koštali Evropsku kuću više stotina miliona evra.

Za sada je UEFA oprostiula grehe, Čelsiju, Mančester Sitiju, Liverpulu, Mančester junajtedu, Totenhemu, Arsenalu, Interu, Milanu i Atletiko Madridu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati