Fudbal

Direktno.rs

06. 05. 2021. 17:42 4

GAŠIĆ FAMILIJA Bata Milane, što izbaci Trajal iz lige?

Trajal iz Kruševca se nalazi na rubu selidbe u Treću ligu, ekipa koju drži porodica Gašić porazom od Kabela ostala je na sedam bodova od opstanka tri kola pre kraja Prve lige Srbije.

Pa, šta se dogodilo? Jeste mala otimačina u režiji sudije Lazara Tripkovića u jučerašnjem porazu od Kabela (0:1) iznad koga stoji kontroverzni Slobodan Milutinović Snajper, jeste Trajal povezan i sa tri afere (nameštanje Jagodina, Sloga, smešan penal protiv Radničkog), ali glavni razlog je u onima koji njime rukovode - porodici Gašić.

Tata Bratislav Gašić, načelnik BIA ostavio je sinovima, starijem Vladanu i mlađem Milanu da vode Trajal. Stariji Vladan kao direktor, a mlađi Milan, kao kapiten na terenu i sportski direktor. I dok je trener bio Goran Lazarević, disao je Trajal nekako na osnovu kvaliteta i stručnosti šefa struke, bio je 10. na tabeli, a onda su braća preuzela stvar uz svoje ruke i osvojila samo bod od 15 bodova u poslednjih pet kola. Dovoljno za surovu realnost i povratak kluba u Treću ligu, sem ako ne dođe neka naredba o proširenju.

A, surova realnost FK Trajala je prava slika fudbala u Srbiji gde tata po svaku cenu želi sinovima da napravi karijeru, pre svega mlađem Milanu. Tako je "Bata" vodio 191 visokog štopera na probu i u Crvenu zvezdu, OFK Beograd, pa kad nije prošao bio je član Mladosti, Napretka, Borca, Kolubare i nigde nije uspevao da se nametne da igra i razvija se jer jednostavno nije kvalitet za Superligu. Zato je tata počeo da finansira Trajal gde je od 2017. i kapiten tima i pita se oko pojačanja zajedno sa bratom Vladanom, sada predsednikom regiona Istočne Srbije.

U Kruševcu kažu da je ovaj 27-godišnjak u najboljim godinama da završi karijeru i posveti se ulozi sportskog direktora kako "Trajal ne bi više svaki meč igrao sa igračem manje". Čarapani su opasni, pa kažu da i statistika govori dovoljno: sa Milanom Gašićem u timu Trajal je ostvario pet pobeda, tri remija i 11 poraza, a bez Milana Gašića četiri pobede (Zemun 2:1, Kolubara 1:0, Jagodina 3:0, Železničar 2:1), četiri remija (Jagodina 1:1, IMT 0:0, Kabel 1:1, Radnički 1923 0:0) i četiri poraza (Dinamo 3:1, Žarkovo 1:0, Borac 4:0, Loznica 1:0). U 19 mečeva na kojima je igrao 18 bodova, a u 12 mečeva kad nije nastupao - 16 bodova.

E, bata Milane, što izbaci Trajal iz lige?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati