Fudbal

Direktno.rs

29. 04. 2021. 16:38 9

CIRKUS TSC gledao kako Napredak ide iz "keca u dvojku"

Bukmejkeri su skinuli sa liste meč TSC - Napredak zbog enormnih uplata na pobedu Kruševljana i velikog pada kvote na njihov trijumf i ispostavilo se da su bili u pravu jer su gosti slavili 3:1 (0:1) "iz dvojke u keca".

Oficiri za Integritet FS Srbije bili su u Senti gde su videli dva potpuno različita poluvremena. Prvo smo videli katasrofalnu grešku iskusnog golmana gostiju Miloša Ostojića. Bio je najbliži lopti, a onda se pokliznuo, ona mu se izmigoljila što je lako u gol pretvorio Dejan Milićević (31). Imao je TSC dve prilike za uvećanje prednosti, imao je i Napredak mogućnost da izjednači, ali se na polivremenu otišlo rezultatom 1:0 za TSC.

U nastavku jen igrao samo Napredak, odbrana TSC je stajala na 35-40 metara od gola Filipovića što su Kruševljani obilato iskoristili. U 61. minutu su izjednačili preko Bačanina koji je postigao sjajan gol sa 16 metara. Lopta se od prečke i noge golmana Filipovića odbila u mrežu. Onda je Antonić slabo reagovao osam minuta kasnije i omogućio Melunoviću da dođe na sedam-osam metara od Filipovića i lako postigne gol za vođstvo, da bi Bačanin u 78. minutu stavio tačku posle solo akcije Cukovića koji je prošao sam po centrali dok su ga posmatrali očajni defanzivci izabranika Mladena Krstajića. Tako je Napredak zabeležio petu uzastopnu pobedu i ide ka opstanku. TSC se obrukao...

Radnički iz Niša je prekinuo crni niz od sedam mečeva bez pobede u pravi čas. Inđija je igrala za spas i nije uspela pa ih samo teorija čiuva da se već nisu priključili Zlatiboru, Mačvi i OFK Bačkoj koji se sele u Prvu Ligu Srbije. Veljko Triufunović je iz penala u 27. minutu doneo Radničkom prednost i trasirao je put jednog od najvažnjijih trijumfa koji je potvrdio Ognjen Đuričin u 68. minutu - 2:0. "Real sa Nišave" je poslednju pobedu ostvario 7. marta protiv TSC, a onda osvojio samo tri boda u sedam mečeva do sada.

Metalac je prekinuo seriju od četiri pobede Rada. Cvetković je iskoristio slabu reakciju odbrane "građevinara" u 6. minutu, Prestiž je iz dva puta u 32. povisio na 2:0, a Cvetković je iz kontre postavio konačnih 3:0 u 67. minutu. Rad se sit ispromašivao, golman Savić je odbraniol nekoliko zicera Kaluđerovića, Novakovića.

Spartak je u Subotici bio poptuno nadigran od Javora i poražen samo 2:0 (0:0). Ivanjičani su više želeli pobedu, igrali su bolje, promašivali šanse a onda prelomili meč u 59. minutu kada je Ilić postigao gol posle akcije Dakurea i kardinalne greške odbrane domaćina. Luka Luković je pečatirao pobedu u 76. minutu, a golman Vukanić se u 84. minutu iskupio za slabu interevenciju kod prvog gola odbranivši penal Ruševiću.

Radnik je deklasirao Mačvu u Šapcu 5:0 (4:0), het-trik je postigao rpvi strelac Superlige Makarić (17, 40, 86), nespretni golman Šapčana Miloš Gordić je u 2. minutu postigao presmešan autogol a peti pogodak je bio delo Stamenkovića (26.).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati