Fudbal

Direktno.rs

26. 04. 2021. 11:14 0

Bajern kupuje trenera Lajpciga za 30 miliona evra

Hansi Flik trebalo bi da napusti Bajern i ode na klupu selekcije Nemačke, a Bavarci su, prema najavama medija, već krenuli po potpis Julijana Nagelsmana, trenera Lajpciga za koga će platiti obeštećenje 30 miliona evra.

Nismo navikli da se za trenere plaćaju ovako paprena obeštećenja, ali ako su tačni navodi nekih nemačkih medija, Lajpcig je odredio baš ovu sumu od 30 miliona evra kao obeštećenje za prevremeni odlazak iz porodice "Red Bula", sa kojom je vezan dio juna 2023. godine.

Juče je predsednik Bajerna Karl Hajnc Rumenige dao jednu neodređenu izjavu povodom, za sada, najave Flika da odlazi iz Minhena:

- Činjenica je da nam je Hansi rekao da odlazi na kraju sezone. Dogovorili smo se da ćemo sesti iduće nedelje. Jedno je jasno: ako budemo udovoljili Flikovom zahtevu sve strane moraju da budu zadovoljne. Na kraju krajeva, govorimo o treneru koji nam je doneo istorijske uspehe i čijim smo radom veoma zadovoljni.

Da je priča oko Nagelsmana i Bajerna tačna, nagoveštava nam informacija iz Austrije po kojoj trener Salcburga Hese Marš od leta seda na klupu Lajpciga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati