Fudbal

Direktno.rs

12. 04. 2021. 18:49 39

Terzićev sin pomoćnik direktora Zvezde!

Crvena zvezda od 1. aprila ima dvojicu Terzića na visokim funkcijama u klubu: generalnog direktora Zvezdana i njegovog sina Kostadina, koji je novi pomoćnik poslovnog direktora Marka Petrovića, potvrđeno je Direktno.rs iz kluba.

Kostadin Trezić je nedavno završio master studije u organizaciji UEFA, postao je "Venju direktor" na UEFA utakmicama od naredne sezone, a do 1. aprila bio je zaposlen u FS Srbije.

Dve godine je radio u Fudbalskom savezu Srbije kao menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a i bio je neko vreme pomoćnik generalnog sekratara.

Kad mu ugovor u FSS nije bio produžen, Crvena zvezda ga je zaposlila kao jednog od pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića. U Ljutice Bogdana su za Direktno.rs potvrdili informaciju da je Kostadin zaposlen od 1. aprila i da je "klub nastavio sa trendom dovođenja mladih i obrazovnih kadrova u klub".

Kako će otac i sin sarađivati u FK Crvena zvezda pokazaće vreme.

Kostadin Terzić je posle burnih veza u mladosti prošle godine stao na "ludi kamen", a krajem jula sa suprugom Valentinom dobio je i sina Vuka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati