Fudbal

Direktno.rs

12. 04. 2021. 09:07 12

Pod istragom UEFA i FSS klubovi Gašića, Todorovića...

Utakmice koje su pod istragom posle dojave UEFA su mečevi Prve lige Srbije: Železničar - Borac i Trajal - Jagodina, tvrdi Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavinost".

Oficir za integritet FS Srbije Svetislav Đurović i disciplinska komisija, na dojavu i dokumentaciju iz UEFA, pokrenuli su postupak za utvrđivanje mogućih neregularnosti na dva meča Prve lige Srbije, tvrdi Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

- Utakmice koje su pod istragom nakon dojave UEFA su Železničar - Borac i Trajal - Jagodina Baš. Iznenadio sam se za Borac, ne postoji nijedna nameštaljka u Srbiji da oni nisu glavni akteri... - napisao je Poledica.

Poledica važi za ozbiljnog fudbalskog radnika koji nikad ne iznosi tvrdnje bez provera i dokaza, a ova dva meča PLS su po rezultatima bili van svake sumnje. Železničar iz Pančeva je u 20. kolu 5. marta pobedio očekivano Borac 1926 iz Čačka 1:0 (1:0), dok je Trajal kod kuće 25. marta u 23. kolu očekivano savladao Jagodinu 3:0 (1:0).

Treba reči da je mecena Trajala iz Kruševca Bratislav Bata Gašić, direktor BIA, o Borcu iz Čačka brine gradonačelnik Milun Todorović, funkcioner SNS-a, GFK Jagodinu vode sinovi Gorana Milanovića, dugogodišnjeg čelnika ugašene Jagodine, a Železničar iz Pančeva finansira Zoran Naunković. Zanimljivo je da FSS još uvek ne otkirva o kojim se mečevima radi.

Ko je sve uplaćivao veliki novac, iz kojih klubova i na koje igre - pokazaće istraga koju sprovode organi FS Srbije, ali treba reći da su neki drugi mečevi poput duela Železničara i Trajala (1:2), koji je sudio uz mnogo kontroverzi Novak Simović, arbitar poslednja tri večita  derbija, izazivali puno više polemika i kao posledicu i sumnje da nije sve bilo sportski.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati