Fudbal

Direktno.rs

07. 04. 2021. 21:15 7

"Posledica rada lažnog predsednika, vreme za restart"

Partizan je porazom na Marakani istakao belu zastavu u ovom šampionatu, a cela slika crno-belih je posebno razbesnela bivšeg potpredsednika Vladimira Vuletića.

Ljut je bio Vuletić zbog poraza i kaže da se sve to nekako moglo očekivati.

- Ovo je posledica rada lažnog predsednika JSDP i FKP, slugeranjskog UO FKP, nesposobnog uzurpatora čelne funkcije sportskog sektora, potpunog odsustva vizije i razorenih klupskih institucija. Od četiri uzastopne, ovo je prva titula FKCZV uz bolji derbi-odnos. Vreme je za RESTART! - napisao je Vuletić na Tviteru.

Naravno, ova društvena mreža postala je odmah poprište prepucavnja ljutih navijača koji su i Vuletiću zamerali da je saučesnik u uništavanju Partizana. Dodao je Vuletić da trener i igrači Partizana zaslužuju podršku.

- Najzad, bez dileme, za FKP, u ovom trenutku, ne postoji bolji trener od A. Stanojevića i puna, bezrezervna podrška i njemu i i igračima. Ali, i on i igrači zaslužuju pravog a ne lažnog i nesposobnog uzurpatora funkcije sportskog direktora i upravu spremnu da se se bori za klub!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati