Fudbal

[ Izvor: Limundo ]

31. 03. 2021. 11:30 0

Limundo: Lažnim ponudama ne pomažete malom Gavrilu

"Limundo", organizator humanitarne akcije za pomoć malom Gavrilu od prodaje kapitenske trake Kristijana Ronalda apelovao je na sve ljude da više ne šalje lažne ponude jer time samo odmažu akciji. Poslednja prava ponuda u 11 sati i 22 minuta je 6.001.148 dinara.

Gotovo 200 lažnih ponuda dovelo je do toga de je u jutarnjim časovima u sredu ponuda uveliko premašivala milijardu dinara. Organizator aukcije, kompanija Limundo, morala je da reaguje, skinula je sve lažne ponude pa je aktuelna 6.001.148 dinara (sreda 11 časova 22 minuta). Oni su se oglasili saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

- U toku je humanitarna aukcija za pomoć šestomesečnom Gavrilu Đurđeviću. Kao što su svi mediji preneli, vatrogasci su pokupili kapitensku traku Kristijana Ronalda sa terena "Rajko Mitić" koju je pri kraju meča sa Srbijom skinuo sa ruke. Oni su je predali humanitarnoj organizaciji "Zajedno za Život" kako bi je postavili na aukciju na "Limundo" i njenom prodajom prikupili sredstva za pomoć.

Aukcija je krenula odlično, ali je nažalost privukla i neozbiljne ponuđače koji svojim ponudama kvare ovu humanitarnu akciju. Sve ponude koje nisu ozbiljne uklanjamo i činimo sve što je u našoj moći da održimo regularnost aukcije.

Da bismo sprečili ovakvo ponašanje pojedinaca, upravo smo uveli dodatni korak – verifikaciju potencijalnog kupca na ovoj aukciji. Nakon što potvrdimo da je regularan, ponuđač će moći da unese svoju ponudu. Ukoliko onaj ko pobedi na aukciji i pored svega odbije da uplati izlicitiran iznos, protiv njega može biti podneta krivična prijava.

Ovim putem apelujemo na sve da na aukciji učestvuju samo oni koji žele i mogu da pomognu, jer se, podsećamo, ovde borimo za život jedne bebe“, poručili su iz Limunda. Pozivamo vas da, ukoliko ste u mogućnosti pomognete i na sledeći način:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030 (sve zemlje sem Švajcarske)

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišite human973 i pošaljite SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Još jednom apelujemo da ne upisujete lažne ponude i ponavljamo – NA TAJ NAČIN NE POMAŽETE NIKOME.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati