Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 03. 2021. 09:39 4

Sramotna sabotaža aukcije Ronaldove trake

Kapitenska traka koju je Kristijano Ronaldo bacio kada je napustio teren na meču sa Srbijom dostigla je u humanitarnoj akciji za pomoć Gavrilu cenu od 1.280.000.170 dinara u sredu ujutru, ali "Limundo" je izvršio proveru pristiglih 597 ponuda i utvrdio da je ova licitacija lažna i da je poslednja zvanična ponuda 121.121.200 dinara.

Bilo bi zaista više nego sjajno da je stvarno neko bio spreman da plati 1,2 milijarde dinara (gotovo 11 miliona evra) za traku i da sav prihod ode za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca jer bi on već danas bio u avionu zato što mu je za operaciju potrebno 2,5 miliona evra. Ali, u Srbiji često ni najhumanije stvari ne mogu da se odrade ljudski, bez zlobe pa je i ovde takav slučaj iako se ne zna ko je i na koji način, pa i iz koje zemlje, sabotirao akciju.

Ponude za traku su skakale vrtoglavo brzo tokom čitave noći sa osam miliona na deset u 22.45, sa 32 na 40 u 00.07, već tri minuta kasnije iznosila je čitavih 100 miliona dinara. Sada iznosi skoro 122 miliona dinara (121.121.200 dinara), pošto je “Limundo” proverio legitimnost određenih ponuda jer se posumnjalo da je neko spreman zaista da plati 11 miliona evra za traku. 

Ostaje da se nadamo da će ovaj novac zaista ostati i isplaćen jer se dešavalo da i ranije da postoje licitacije, a da onaj ko ponudi najviše na kraju i ne uplati novac. Ne bi valjalo da gest srpskog vatrogasca koji je pokupio Ronaldovu traku pošto je ovaj demonstrativno bacio a zatim je pokrenuo ovu akciju bude devastirana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati