Fudbal

[ Izvor: Beta ]

04. 03. 2021. 12:38 0

Liverpul i Lajpcig opet igraju u Budimpešti

Restrikcije putovanja koje su određene zemlje uvele zbog širenja pandemije koronavirusa i dalje su na snazi, a za predstojeće fudbalske akcije pod okriljem UEFA više mečeva dobilo je nova masta odigravanja.

Što se tiče Lige šampiona, za sada je potvrđeno samo da Liverpul, iako je prvobitno to bio plan, neće dočekati Lajpcig na "Enfildu" već će dva tima revanš odigrazi na istom mestu na kome su igrala i prvi duel – u Budimpešti. Prvi meč je "kao gost" Liveprul dobio 2:0.

U Ligi Evrope tri martovska duela imaju promenjena mesta odigravanja. Tu su uračunati i duelu Totenhema i Dinama u Londonu i Zagrebu jer su dva tima dogovorila promenu domaćinstva. Oba kluba biće domaćini na svojim stadionima. Molde će, sa druge strane, biti domaćin Granadi u Budimpešti.

Dva duela kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pogođena su promenama – Portugalija će Azerbejdžanu biti domaćin u italijanskom Torinu, a Norveška Turskoj u španskoj Malagi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati