Fudbal

Milan Zarić

03. 03. 2021. 23:05 0

SKUDETO KLIZI Milan u 97. sa penala do boda

Fudbaleri Milana su uspeli da izbegnu krah u 25. kolu Serije A, pošto su remizirali sa Udinezeom (1:1), a do boda su roso-neri došli u 97. minutu golom Franka Kesija sa penala.

Vratili su se u prošlom kolu izabranici Stefana Piolija na pobednički kolosek, pošto su pobedili Romu, čime je prekinuta mini serija od dva meča bez pobede, ali to slavlje nije dugo potrajalo.

U duelu sa Udinezeom, u kom je Milan bio apsolutni favorit, pobeda je izostala, pa je sada tim sa San Sira na tri koraka iza Intera, od kog ima i utakmicu više.

Da se Milan na ovom meču sa "zebrama" neće dobro provesti, moglo je da se nasluti u 68. minutu, kada je Bekao posle asistencije De Pola doneo prednost Udinezeu.

Oslabljeni neigranjem Zlatana Ibrahimovića, koji je povredio mišić, roso-neri su teško dolazili posle primljenog gola do šanse, pa se činilo da će ostati praznih šaka. Međutim, u 96. minutu je Striger Larsen napravio glupost, igrao je rukom u kaznenom prostoru, pa je dosuđen penal za Milan.

Loptu je na belu tačku postavio Frank Kesi, koji je, baš kao i na meču sa Crvenom zvezdom, bio precizan i doneo je bod domaćima.

Kada je reč o ostalim mečevima, Roma je u gostima savladala Fjorentinu sa 2:1, a "violi" nisu pomogli Dušan Vlahović i Nikola Milenković, koji su odigrali ceo meč.

Sasuolo je u goleadi remizirao sa Napolijem (3:3), u meču u kom je autogol dao Nikola Milenković, dok je Atalanta kod kuće deklasirala Krotone sa 5:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati