Fudbal

Direktno.rs

04. 03. 2021. 07:13 10

PAUČINA U FSS: Kokeza, gde si da promovišeš Piksija?

Dragan Stojković je i zvanično 3. marta, na 56. rođendan, promovisan u novog selektora Srbije, bez zvaničnog predstavljanja, uz par slika i sa jednom izjavom na sajtu Saveza.

I bez predsednika Fudbalskog Saveza Srbije Slaviše Kokeze. Uz Piksija se kiselo osmehuje potpredsednik Marko Pantelić, nekadašnji igrač Crvene zvezde kome je Stojković bio predsednik kluba. Pa, gde je sada Kokeza? Dva meseca je strpljivo čekao Piksija i sada kad je obukao as personalizovanu trenerku selektora - nema fotke... Prosto, čovek da se zapita da li je posle svega što se dogodilo poslednjih dana Kokeza još uvek predsednik?

A, od kada je sredinom 2016. godine odlukom većinske fudbalske Srbije zaseo na čelnu funkciju Saveza, Kokeza je uredno na pres konferencijama promovisao Slavoljuba Muslina, pa na neki način Mladen Krstajića i Ljubišu Tumbakovića. I sada, kad je čekao toliko dugo Piksija da se ne slika, iz nekog razloga nije mogao da pokaže Srbiji još jedan svoj veliki uspeh. Ili nije hteo i smeo. Ne on, već neko drugi. Onaj koji ga je tamo poslao i koji će ga odatle poslati u istoriju.

Kokeza je pa s neba u fotelju FSS, na isti način će i otići. Ako već nije otišao...Prema Statutu do novih izbora u FSS srpski fudbal će voditi onaj ko je i promovisao Stojkovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati