Fudbal

[ Izvor: Marca.com ]

03. 03. 2021. 13:28 0

GDE JE 100 MILIONA? Bivša supruga: Dijega je kidnapovao advokat Morla

Ne smiruju se strasti posle ni 100 dana posle smrti velikog Dijega Armanda Maradone, jer su ovog puta bivša supruga Klaudija Vilafane i prijatelj Maurisio Izraeli podigli prašinu istupom u medijima.

Naime, Dijegova zakonska supruga u periodu od 1998. do 2003. godine i majka njihovih kćerki Dalme i Đanine, javila se direktno u program američke televizije i to zbog komentara i priča gosta Maurisija D' Alesandra, advokata Maradoninog advokata Matijasa Morle.

- Maurisio želi da ja izgledam kao loša osoba u tom njegovom filmu, a istina je da nisam i on to zna. Brani Morlu koji je oteo Dijega. Ne mogu da slušam zločine koje on izgovara - odbrusila je Vilafane.

Tačno je da sam bila ljuta na Dijega, nastavila je priču koju prenosi "Marka".

- Kad bi me Dijego video zagrlio bi me i zaplesao, ali naravno da to niste znali. Pričala sam sa Dijegom iako smo vodili sudski proces. Vidite, neka plati onaj ko mora da plati i neka ide u zatvor onaj ili oni koji su odgovorni za njegovu smrt. Postoje krivci, Maradona nije umro tek tako - rekla je Vilafane.

Treba istaći da je advokata Morlu na neki način diskreditovao i Marijano Izraeli, jedan od njaboljih Maradoninih prijatelja koji je rekao da su Dijega advokati odvojili od sveta.

- Držali su ga izolovanog, čim bi Dijega nazvao neko koga oni nisu želeli promenili bi karticu. Jednom sam otišao do Dijegove kuće i pitao ga: Če, ostavio sam ti poruku, zar nije stigla? Nije mi stigla poruka da si pogledao. I Kad sam tražio njegov broj morao sam da pogledam na poleđini uređaja - govorio je Izraelit a prenela je "Marka".

Otkrio je i deo poslednjeg razgovora razgovora sa "El Pibeom".

- Video sma ga u septembru, a preminuo je u novembru. primetio sam da je tužan. Imam utisak da su ga pustili sudbini. Znali su da ima problema sa sdrcem i da nijne lečen. Kad se vratio iz Meksika priznao mi je: Imam više od 100 miliona dolara. Odgovorio sam: Ti si kralj, moraš da živiš kako zaslužuješ. A, njegove poslednje kuće, nisu bile na nivou, neke nisu imale klimu, neke centralno grejanje. Otišao je, pitam se gde je tih 100 miliona - rekao je Izraeli.

Istraga protiv sedmoro ljudi iz Maradoninog medicinskog tima je i dalje u toku a osumnjičenmi su: neurohirurg Leopoldo Luke, psihijatar Augustina Kosakov, psiholog Karlos Dijaz, lekar Nensi Forlini, koordinator medicinskih sesatara Marijano Peroni i medicinski radnici Rikardo Almiron i Dijana Žizela Madrid. Očekuje se da počne i ostavinska rasprava koja će sigurno biti burna i podići će buru u Argentini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati