Fudbal

[ Izvor: "Miror" ]

28. 02. 2021. 13:22 0

Klop na klupi Nemačke, Džerard menadžer Liverpula

Engleski mediji vole nedelju da otvore nekom senzacionalnom pričom pa su tako najkavili promenu na klupi Liverpula: Jirgen Klop će otići na kraju sezone i posle EURO 2021. preuzeće selekciju Nemačke, dok će se na "Enfild" vratiti Stiven Džerard, menadžer Rendžersa i legendarni fudbaler ovog kluba.

I nije prvi put pisano da je Jirgen Klop prvi izbor Stručnog odbora FF Nemačka za novog selektora jer se zna da Joakim Lev napušta "pancere" posle 12 godina, ali novo u priči je povratak "Stiva-Džija" u matični klub. "Miror" piše da će taj trenutak doći mnogo ranije nego što su navijači Redsa to i mogli da pretpostave.

Klop je na klupi Liverpula učinio ono što je i naumio: osvojio je Ligu šampiona i vratio titulu posle 30 dugih godina. Obožavan je u klubu ali ova sezona pokazala je niz nedostataka, posebno u pogledu politike dovođenja igrača i procena nekih mogućnosti. Trebalo bi ponovo zasukati rukave, a izgleda da se Klop malo zasitio maksimalne tenzije. Izgleda je i on najavio klubu odlazak na kraju sezone, pa se sada puštaju probni baloni oko naslednika.

Stiven Džerard je kao fudbaler i dugogodišnji kapiten bio istinski heroj Liverpula. Čak 17 sezone proveo je na Enfildu. Bezmalo čitavu karijeru sa izuzetkom poslednje godine koju je igrao za LA Galaksi. Uz Kenija Dalgliša svakako najveće ime u istoriji kluba. Pokazao je Džerard u Rendžersu da ima trenerski nerv jer je povratio titulu velikanu iz Glazgova i odveo ga u osminu finala Lige Evrope.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati