Fudbal

S. I.

27. 02. 2021. 11:40 11

Zvezdaši, ne pucajte u Gobeljića

Srbija ima gadnu naviku da u svakom neuspehu traži krivca, zato i ne čudi što su "zvezdaši" sav svoj bes iskalili na Marka Gobeljića.

Partija defanzivca crveno-belih nije bila na nivou njegovih mogućnosti koje su ga odvele više puta među 25 fudbalera selekcije Srbije. Maler je počeo od starta kada ga je Krunić napucao u ruku, a VAR poslao Kesija na penal za vođstvo. Dobio je i žuti karton zbog toga, što je nonsens i ide na dušu sudiji i pravilima jer nije bilo namere. Promašio je Gobeljić zicer za vođstvo, a onda napravio novi faul za isključenje u 70. minutu. A, nije morao, mogao je da se kocka jer se i Zvezda kockala zato što nije imala šta da izgubi.

To je dovoljno da Marko Gobeljić bude tragičar utakmice, ali to nikako ne znači da mora da trpi javni linč takozvanih zvezdaša, fudbalskih kvazistručnjaka i hejtera sa nekim drugim dresom koji se ne bave svojim klubom već samo tuđim. Da, Gobeljić je tragičar, njemu je sigurno mnogo teže nego ostalima. I zato nije zaslužio sve to da trpi jer je igrao pod injekcijom i dao maksimum u datom momentu na poziciji levog beka ili trećeg štopera što je sasvim novo za njega. I nije igrao protiv Inđije nego Milana, protiv igrača koji su plaćeni 20-30 miliona evra. 

Ne treba zaboraviti da je Gobeljić četvrtu sezonu u Zvezdi, da je odigrao 131 meč, 38 u Evropi, da je bio deo svih uspeha. Stoji činjenica je da ove sezone usled mnogobrojnih povreda ni izbliza ne igra na nivou na kakvog smo ga navikli i da je vreme da potraži inostranu sredinu ali pravi navijači Crvene zvezde trebalo bi da imaju više respekta, više tolerancije za svoje igrače.

I nemojte da mešate njegovu emotivnu vezu sa pevačicom Katarinom Grujić i fudbal. Ona ne igra, on voli da zapeva u kafani i na stadionu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati