Fudbal

Milan Zarić

20. 01. 2021. 22:56 0

Jović ušao sa klupe, Ajntrahtu samo bod

Fudbaleri Ajntrahta su u 17. kolu Bundeslige remizirali na gostovanju Frajburgu (2:2). Luka Jović, koji je bio junak pobede nad Šalkeom, ušao je u 66. minutu, dok je ceo meč odigrao Filip Kostić.

Tim iz Frankfurta je pun samopouzdanja dočekao duel u Frajburgu, koji je počeo veoma dobro za goste. Jer, već u šestom minutu tresla se mreža protivnika. Sou je odlično asistirao, Junes se našao na pravom mestu i Frajburg je bio matiran.

Međutim, nisu se domaći tek tako predavali i takva igra im se isplatila, budući da su poravnali u 32. minutu. Tada se u ulozi asistenta našao Demirović, dok je gol postigao Roland Salaj.

A u nastavku - potpuni preokret! Frajburg je od 0:1 došao do 2:1 u 63. minutu, kada je pogodio bivši špic Bajerna Pedersen, te je Ajntraht bio u baš teškoj situaciji.

U tim trenucima je trener Adi Hiter posegao za adutom sa klupe, pa je samo tri minuta kasnije u igru ubacio Luku Jovića da spašava stvar. Međutim, sve što su domaći do kraja uradili jeste da izjednače. To se dogodilo u 75. minutu, kada je autogol postigao Šloterbek.

Sve što je Jović do kraja uspeo da uradi, jeste da dobije žuti karton.

Kada je reč o ostalim mečevima, Bajern je golom Roberta Levandovskog sa penala dobio Augzburg sa 1:0, Bilefeld je deklasirao Štutgart sa 3:0, dok je Lajpcig bio bolji od Union Berlina - 1:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati