Fudbal

M. Z.

14. 04. 2024. 16:50 0

Milan je bio u nokdaunu, a onda se pojavio Jović (VIDEO)

Bio je Milan na konopcima i u bezizlaznoj situaciji na gostovanju Sasuolu, budući da je u 32. kolu Serije A gubio početkom drugog poluvremena sa 3:1. Ali, onda se pojavio Luka Jović, koji je golom u 59. minutu vratio nadu roso-nerima, da bi Okafor u 84. minutu doneo bod Milanu - 3:3!

Jović je kao starter počeo meč za roso-nere na gostovanju Sasuolu, međutim meč za velikana sa "San Sira" nimalo dobro nije počeo. Jer, domaćin je furiozo ušao u meč, te je već u četvrtom minutu poveo glom Pinamontija, da bi na velikih 2:0 povisio Laurijente već u 10. minutu.

Milan je donekle uspeo da se vrati, pošto je Rafael Leao u 20. minutu pogodio posle dodavanja Muse, pa se sa 2:1 za Sasuolo otišlo na poluvreme.

Međutim, situacija se ponovo po roso-nere pogoršala u 53. minutu, kada je Laurijente dao drugi gol na meču i posle asistencije Defrela je doneo Sasuolu 3:1.

Izgledalo je u tim momentima da je Milan na konopcima, no nekako je uspeo da domaćin da se izdigne u 59. minutu, zahvaljujući našem Luki Joviću. Našao se srpski napadač na pravom mestu, iskoristio je prodor i centaršut Leaa, ali i očajnu reakciju golmana i odbrane Sasuola, te je pogodio mrežu i smanjio na 3:2.

Doduše, zatresli su gosti još mrežu Sasuola i posle gola Jovića, pogodio je u 63. minutu Samjuel Čukvueze, no njegova radost nije dugo trajala jer je gol poništen zbog ofsajda.

Bez obzira na poništen gol, kao da je pogodak Jovića pokrenuo četu Stefana Piolija, koja je po svaku cenu želela da dođe (barem) do izjednačenja. U tome je uspela u 84. minutu, kada je put do mreže našao Noa Okafor, te je tako poravnao na 3:3. Bila je to sjajna kombinacija roso-nera posle kornera, četvorica igrača su razmenila dodavanja, da bi onda lopta u kaznenom prostoru došla do ofanzivca Milana koji je "iz prve" savladao protivničkog golmana.

Na taj način je i postavljen konačan rezultat, pa je Milan nekako uspeo da "iščupa" bod. Ovim remijem je ostao na drugom mestu, ima 69 bodova (13 manje uz meč više od lidera Intera). Sa druge strane, Sasuolo je na 19. mestu sa 26 bodova, pa je, nakon što je ispustio dva gola prednosti, propustio šansu da izađe iz zone ispadanja. Jer, od "sigurne zone" je sada udaljen svega bod.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati