Fudbal

[ Izvor: Sportsport.ba ]

20. 01. 2021. 16:32 0

Barbarez tvrdi da se selektor BiH zna, ali da to nije on

Srbija će selektora dobiti sredinom februara, a probleme sa izborom naslednika Duška Bajevića ima i Bosna i Hercegovina.

Trebalo je da selektor "ljiljana" bude imenovan 4. januara, ali očigledno da ni tada nisu imali koncenzus oko kandidata koji će predvoditi BIH. Bugarin Ivailo Petev i Sergej Berbarez slovili su za jedinu dvojicu kandidata, prenosi "Sportsport.ba".

Međutim, oglasio se Barbarez na Instagramu i ogolio je istinu.

- Puno ljudi mi se poslednjih dana javlja, šalje poruke, zaustavlja me na ulici, daju mi podršku i nadaju se da ću ja biti selektor reprezentacije. Mislim da svi oni zaslužuju da znaju istinu, da ja ustvari od razgovora više nisam imao nikakvog kontakta s bilo kim iz Saveza. Očigledno je da ja već odavno nisam kandidat i da su se "oni" davno odlučili za nekog drugog. I bolje tako, jer kao što sam rekao ranije, nikada nisam i neću biti deo nečijih igara. Žao mi je samo jer, prema vašoj podršci i reakcijama, verujem da nije bila samo moja želja da budem selektor, nego i želja navijača... Zato želim još jednom reći veliko hvala za sve što doživljam od prvog dana od kada sam u reprezentaciji, pa sve do danas, kao i za ono što tek dolazi, jer ovo je posebna veza koju niko ne može promeniti. Ponosan sam što šte uvek uz mene i što ste mi ovakva podrška i još jednom vam hvala svima, na svakoj poruci, na svakom pozivu, na svakom rukovanju, na svakom pozdravu s druge strane ulice. Bez vas ne bih bio ono što jesam i na tome vam veliko hvala!!! - napisao je Barbarez.

Čeka se odluka IO FS BIH...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati