Fudbal

09. 01. 2021. 10:09 0

SKANDAL Golman Santosa branio iako ima koronavirus!

Veliki skandal napravio je golman Santosa Džon Viktor Masijel koji je branio u polufinalu Kopa libertadores protiv Boke Juniors iako ima koronavirus.

Kako se dogodilo da 24-godišnji čuvar mreže brazilskog velikana sa pozitivnim testom na covid 19 uopšte bude na terenu?  Prosto, propisi KOMNEBOL kažu da igrač može da igra ako ima negativan test, a Santos ih je priložio za sve igrače. To što su se Džon i Vagner Leonardo bili pozitivni u Argentini pri izlasku iz zemlje i blokirani na aerodromu neće uticati na regularnost meča.

- Propisi su jasni, igrač može da nastupi ako ima negativan test na covid 19. Nema osnova za pokretanja istrage - odgovorio je KOMNEBOL na zahtev Boke Juniors da ispita ovaj slučaj.

Golman Santosa se osećao dobro na meču i uspeo je da sačuva svoju mrežu u prvom meču polufinala najjačeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi (0:0), ali iz Boke kažu da su svi u brazilskoj ekipi znali da golman ima koronaviurus jer na poluvremenu nije ušao u svlačionicu već je 15 minuta proveo u hodniku! Brazilci kažu da je golman bio zdrav kad je rađen test...

Džon i Vagner Leonardo su još u Argentini, nalaze se u izolaciji. Boka i dalje traži da se pokrene slučaj u KOMNEBOL i ispita kako je golman Santosa bio na terenu i ugrozio zdravlje ostalih učesnika.   

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati