Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

08. 01. 2021. 15:27 10

"UZ VIDIĆA SMO" Prvi klub u Srbiji PROTIV KOKEZE

Upravni odbor srpskoligaša Slobode pružio je apsolutnu podršku Nemanji Vidiću. Užički klub prvi je u Srbiji digao glas, ističući da je "vreme da novi ljudi, pre svega najveća imena srpskog fudbala, povedu naš najpopularniji sport napred".

U zvanično definisanom klupskom stavu, Užičani između ostalog ističu:

- Upravni odbor Gradskog fudbalskog kluba Sloboda, u potpunosti, staje uz svoju i legendu srpskog fudbala Nemanju Vidića. Smatramo da temeljni i principi funkcionisanja srpskog fudbala zaslužuju ozbiljne promene. Uz poštovanje onoga što je do sada radio g. Kokeza, mišljenja smo da fudbalske veličine, kakva je Vidić, po ugledu na slične primere u neposrednom okruženju, treba da budu sposonosno rešenje za naš fudbal - navode Užičani, a prenosi Sport klub.

U očekivanju reakcije i ostalih klubova, svesnih problema domaćeg i reprezentativnog fudbala, članovi UO GFK Sloboda, posebno ističu Vidićeve godine provedene na stadionu kraj Đetinje:

- Ponosni smo na činjenicu da Sloboda, kao njegov matični klub, staje uz svog Nemanju Vidića i verujemo da je našem fudbalu potrebno nove energije i znanja, koje će doprineti da fudbal, u najboljem izdanju, bude proizvod ove zemlje i ovog naroda. Napred Srbija.

Novi vetar u domaćem fudbalu, prvi glas podrške Nemanji Vidiću. Slede zanimljivi januarski dani u najpopularnijem srpskom sportu. E, sad, da li je glas iz Užica izuzetak ili inicijalna kapisla za ostale klubove - pokazaće vreme pred nama…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati